LavSelv kulør
- 1/2 kg Sukker
- 1/2 L Vand
Alt sukkeret og en spsk. vand røres sammen på en varm stegepande, indtil sukkeret bliver mørkebrunt. Her efter tilsættes lidt efter lidt, kogene vand. Tilsidst koges sukkerblandingen ind til en sirup, afkøles og sættes på glas eller flaske.
Ej, hvor smart! Ingen grimme tilsætningsstoffer og så kan man alligevel få lidt farve til sin sovs. det skal jeg helt sikkert prøve. tak for det gode tip :-)
SvarSlettak for din fine kommentar.. Glad for at kunne hjælpe ;P
SvarSletden har jeg faktisk ikke tænkt over den må jeg lave :-D
SvarSletDet er jo lige det ;P
SvarSletHar fulgt opskriften, men er lidt i tvivl om hvorvidt jeg har gjort det rigtigt. Burde jo ikke være så svært skulle man mene ;)
SvarSlet1. Jeg er bange for at sukkeret blev meget brændt undervejs, er det meningen? Det giver jo den sorte farve man kender fra kulør
2. Den stivner helt ind når den nedkøles. Hvordan gør man så, når den skal anvendes?
Hvis den stivner er den blevet reduceret for meget
SletFedt med en opskrift der virker, jeg bor herude på Filipinerne og de ane ikke hvad kulør er så rat at kunne lære dem lidt!
SvarSlet