søndag den 17. november 2013

Lav-Selv saltede Cashew-nødder




Hjemme saltet Cashew-nødder:

Det er lækkert og billigt med hjemme saltet Cashew-nødder. Cashew-nødder i det hele taget nødder er bestemt ikke noget billigt guf.
Men her er der en lille nem opskrift på hjemme restede og saltede Cashew-nødder. 
Det lækre ved denne påskrift er at der kan eksparimenteres med forskellige smags varianter så som: sukker , paprika, chili m.m. 
Denne opskrift er bare basis opskrifteten.

Du skal bruge:
3½ spsk groft salt
2 dl kogende vand
200 g Cashew-nødder (ca. 3½ dl)

Sådan gør du:
Opløs saltet i det kogende vand og tilsæt Cashew-nødder (Her kan de andre smags varianter tilsættes). Stil dem tildækket i 15 min. Lad så Cashew-nødder dryppe af i en sigte. Fordel dem på en plade med bagepapir. Bag derefter Cashew-nødderne midt i ovnen - vend i dem et par gange. Så de får lige meget varme.

OBs:
Hvis du vælgere at lave sukker restet, Cashew-nødder skal der kun til sættes sukker evt. Lidt salt hvis man er til det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar